25 Μαρ 2015

Έγινε η προκήρυξη δημοπρασίας για το δρόμο Χώρας-Εγκαρών Νάξου


Υπογράφηκε τη Δευτέρα με απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, η προκήρυξη του έργου βελτίωσης-συντήρησης του δρόμου Χώρας-Εγκαρών Νάξου, συνολικού προϋπολογισμού 1,3 εκ. ευρώ...
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει  δημοπρασία για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση – Σήμανση Οδού Χώρας – Εγγαρών Ν. Νάξου», προϋπολογισμού μελέτης 1.300.000 ευρώ (με ΦΠΑ).
 
Η δημοπρασία θα γίνει κατά την ανοιχτή διαδικασία με σφραγισμένες προσφορές, την Τρίτη 28-4-2015 στις 10:00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών), στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Ερμούπολη της Σύρου. 
 
Στο διεθνή διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν Κοινοπραξίες ή Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις, οι οποίες πληρούν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που περιγράφει η διακήρυξη. 
 
Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ΣΑΕΠ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το έργο αφορά τη βελτίωση - συντήρηση του δρόμου Χώρας - Εγκαρών και περιλαμβάνει την ανακατασκευή-επέκταση του γεφυριού στα Γκρεμνά Νερά, καθώς και την κατασκευή καναλιού για την απορροή ομβρίων υδάτων στην ευθεία του δρόμου που βρίσκεται το Σφαγείο Νάξου.


πηγή: http://www.cycladesvoice.gr/?aid=49882Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου