26 Αυγ 2013

Νάξαθλον-Τρίαθλον

NAXATHLON - TRIATHLON 2013

Λιγότερες από 6 ημέρες απομένουν μέχρι την άφιξη και συμμετοχή των Ελλήνων και ξένων αθλητών τριάθλου στο 6ο Ετήσιο Νάξαθλον, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου, στη Νάξο με ώρα εκκίνησης 16:00...
 
 
 
 
Στον αγώνα Νάξαθλον-Τρίαθλον, οι αθλητές θα καλύψουν τις αποστάσεις: κολύμβηση 1,5χλμ., σε ανοιχτή θάλασσα,  ποδηλασία 40χλμ., σε ασφάλτινη διαδρομή Χώρα – Φιλώτι με επιστροφή και τρέξιμο 10χλμ., σε ασφάλτινη διαδρομή προς Εγγαρές με επιστροφή.

Ανάμεσα  στους  Έλληνες αθλητές, που αναμένεται να είναι πάνω από 100, θα αγωνιστούν ο Γιώργος Αλυφαντής εξαίρετος Πανελλήνιος αθλητής τριάθλου με συμμετοχές σε διεθνή αγώνες, ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου 5 φορές πρωταθλητής του Νάξαθλον, ο Ιορδάνης Παπαδόπουλος νικητής του Νάξαθλον 2012 και ο Γρηγόρης Σουβάτζογλου νικητής του φετινού Xterra τριάθλου στην Ελλάδα.

Από την πλευρά των γυναικών θα αγωνιστεί και η πρωταθλήτρια Μαρία Κασιμάκη η οποία κατέχει τον 3ο καλύτερο χρόνο Ironman τριάθλου στην Ελλάδα και η πρωταθλήτρια Έλενα Κλαπανάρα, η οποία έχει προκριθεί στο Xterra τριάθλου για το 2014 στη Χαβάη.






πηγή: http://www.naxos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου