24 Απρ 2012

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού

Την Τετάρτη η παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού σε επαγγελματίες της Νάξου

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου και το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου «Φιλοξενία» παρουσιάζουν, το «Ελληνικό Πρωινό». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 και ώρα 19:00 στην αίθουσα «Ariadne” του Ξενοδοχείου “Astir of Naxos”. Η εκδήλωση απευθύνεται σε ξενοδόχους, διευθυντές και στελέχη ξεν/χείων, εστιατόρια, διαμερίσματα, καφετέριες, σνακ, σούπερ μάρκετ, τουριστικά καταστήματα κλπ. Το naxos-news.gr, επισημαίνει, ότι η Νάξος, δυστυχώς, άργησε να αντιληφθεί τη σπουδαιότητα που έχει για έναν ταξιδιώτη να δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα και να γεύεται τις τοπικές συνταγές. Το θέμα της ένταξης των τοπικών προϊόντων στο πρωινό των ξενοδοχείων ιδιαίτερα, είχαμε επισημάνει παλαιότερα, οπότε και οι ξενοδόχοι της Νάξου, είχαν επικαλεστεί δυσκολίες, που αφορούσαν στο κόστος. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάζουμε το σλόγκαν της αφίσας, "είναι θέμα κουλτούρας και όχι κόστους", που δείχνει ότι η αντίληψη των επαγγελματιών για ένα σημαντικό τμήμα της ιστορίας και της παράδοσης ενός τόπου, όπως είναι αυτό, αντιμετωπίζεται πλέον σε σωστή βάση. Ελπίζουμε και να εφαρμοστεί.
Στην εκδήλωση της Τετάρτης, θα παρουσιαστούν παραδοσιακά εδέσματα-προτάσεις που μπορούν να συνθέσουν το Ελληνικό  πρωινό, βασισμένο σε τοπικά προϊόντα και συνταγές, γεγονός που θα συμβάλλει ιδιαίτερα στην άμεση εφαρμογή του.
Θα συμμετέχει ο υπεύθυνος οργάνωσης του "Ελληνικού Πρωινού" εκ μέρους του ΞΕΕ, κ. Γιώργος Πίττας και ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κ. Μίλτος Καρούμπας.

Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει δεξίωση.
Συνδιοργανωτής και Μέγα Χορηγός της εκδήλωσης η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου
πηγή: http://www.naxos-news.gr/?aid=15158

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου