22 Αυγ 2011

Από την εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Συλλόγου

Στις 16 Αυγούστου, μία μέρα μετά το ανεπανάληπτο πανηγύρι του δεκαπενταύγουστου, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου των Εγκαρών και πάλι, μία εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΓΓΑΡΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ"…
Μίλησαν για την ίδρυση, την ιστορία και τα έργα του Συλλόγου, ο νυν πρόεδρος ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και οι τέως πρόεδροι  ΣΤΑΘΗΣ ΛΙΑΝΟΣ και ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΚΟΥ που ήταν παρόντες.
Παρουσιάστηκαν επίσης video από παλιές εορταστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου καθώς και παλιές φωτογραφίες  στις οποίες προσπαθούσαν όλοι να αναγνωρίσουν τους γνωστούς και φίλους τους….
Αυτό όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν ο διαγωνισμός γλυκού που διοργανώθηκε αυτή την βραδιά… 
Η Κριτική Επιτροπή που επιλέχθηκε επί τόπου απαρτιζόταν από τους εξής :
Ματούλα Κουνάδη
Ηλία Παπαδόπουλο
Κώστα Μάρκου
Βούλα Δασακλή
Γιώργο  Μπουλαξή (Διάδοχο)
Δημήτρη Καπετανάκη
Σπύρο Αρσένη
Συμμετείχαν 18 κυρίες και δεσποινίδες με τα γλυκά τους τα οποία όλα ήταν γευστικότατα, προβλημάτισαν δεόντως την κριτική επιτροπή και έγιναν ανάρπαστα … από τους παρευρισκόμενους!!
Νικήτριες του διαγωνισμού αναδείχτηκαν  τελικά η Ηρώ Μονδέλου και η Κατερίνα Αρσένη με την  Σοκολατόπιτα με παγωτό που έφτιαξαν, κερδίζοντας το συμβολικό έπαθλο που ήταν μία ποδιά κουζίνας με το σήμα για τα 50 χρόνια του Συλλόγου Εγκαριτών και μία τσάντα με απαραίτητα εργαλεία ζαχαροπλαστικής της Βέφας Αλεξιάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου