15 Απρ 2014

Διενέργεια εκλογών του Συλλόγου



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΓΚΑΡΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ:
14  Απριλίου 2014
“Ο Άγιος Τρύφων”

ΑΡ. ΠΡΩΤ.:
212
* Έτος Ιδρύσεως 1961 *



Έδρα:
Αθήνα: Ανοίξεως 3-5, Τ.Κ. 111 47 Γαλάτσι, Τηλ/FAX: 210 2220901



Νάξος: Κοινοτικό Γραφείο Εγκαρών, 84300 Νάξος, Τηλ. 22850 62334





ΠΡΟΣ:
Μέλη Συλλόγου Εγκαριτών Νάξου ‘Ο Άγιος Τρύφων’
ΘΕΜΑ:
Διενέργεια εκλογών του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής




Αγαπητά Μέλη του Συλλόγου μας,
Σε εκτέλεση των αποφάσεων της έκτακτης εκλογο-απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου 2014, σας ενημερώνουμε ότι προσδιορίστηκε ο χρόνος διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής για τα επόμενα τρία έτη, καθώς και λεπτομέρειες της διαδικασίας ως εξής:
Τόπος και χρόνος εκλογών:
  1. Οι εκλογές του Συλλόγου μας για την ανάδειξη νέου 9-μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και νέας 3-μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα διεξαχθούν την Κυριακή 4 Μαΐου 2014, από ώρα 10:00 π.μ. έως και ώρα 04:00 μ.μ..
  2. Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα:
    • Στην Αθήνα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Γαλατσίου (Ιπποκράτους και Αρχιμήδους 2, Γαλάτσι),
    • Στις Εγκαρές, στο Κοινοτικό Γραφείο-Ιατρείο.
Δικαίωμα ψήφου:
  1. Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν τα εγγεγραμμένα Μέλη του Συλλόγου που, έως και πριν την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, έχουν εξοφλήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για τα έτη 2012, 2013 και 2014. Όσοι δεν έχουν καταβάλει την ετήσια εισφορά τους (5€ κατ’ έτος) για κάποιο ή κάποια από τα έτη αυτά, μπορούν να την καταβάλλουν πριν την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Σημειώνεται ότι δεν είναι δυνατή η εγγραφή νέων μελών μετά την Γενική Συνέλευση της 13ης Απριλίου 2014.
  2. Με βάση το καταστατικό και τις σχετικές αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, κάθε Μέλος του Συλλόγου που αδυνατεί να παραστεί στη Γενική Συνέλευση ή στις εκλογές, μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο Μέλος για να ασκήσει το δικαίωμα συμμετοχής του στη γενική Συνέλευση και στις εκλογές, δι’ απλής εξουσιοδότησης, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής (από ΚΕΠ, Αστυνομία ή άλλη Δημόσια Αρχή). Κάθε Μέλος του Συλλόγου που παρίσταται στη Γενική Συνέλευση ή ψηφίζει στις εκλογές, μπορεί να εκπροσωπήσει μέχρι δύο (2) απόντα Μέλη και να ασκήσει το δικαίωμα συμμετοχής τους στη Γενική Συνέλευση ή στις εκλογές, αντί για αυτά.
Υποβολή υποψηφιοτήτων:
  1. Με βάση το καταστατικό του Συλλόγου μας, υποβάλλονται υποψηφιότητες για την ανάδειξη των εννέα (9) μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εκ των οποίων, πέντε (5) είναι μέλη του ΔΣ Αθήνας (κάτοικοι Αθηνών-Αττικής) και τέσσερα (4) είναι μέλη του ΔΣ Νάξου (κάτοικοι Νάξου και κοντινών νησιών με άμεση ακτοπλοϊκή σύνδεση).
  2. Δικαίωμα για την υποβολή υποψηφιότητας για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή έχει κάθε εγγεγραμμένο Μέλος του Συλλόγου που έχει εξοφλήσει τις ταμειακές του υποχρεώσεις μέχρι την υποβολή της σχετικής αίτησης στην Εφορευτική Επιτροπή. Η υποβολή των αιτήσεων αυτών θα είναι δυνατή μέχρι και την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 (Εφορευτική Επιτροπή: α) Εγκαρές: Δημήτρης Ν. Λεγάκης, Νεκτάριος Ν. Λεγάκης, Στέλιος Γ. Μπουλαξής και Κατερίνα Ν. Καπετανάκη, β) Αθήνα: Δημήτρης Γ. Μπουλαξής, Δημήτρης Ε. Καπετανάκης και Γιώργος Κ. Σκαρέντζος). Οι υποψήφιοι δεν καταβάλλουν παράβολο για την υποβολή της υποψηφιότητάς τους.
Παρακαλούμε θερμά για τη συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία, ώστε αυτή να ολοκληρωθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, ομαλά και βάσει των κανόνων του καταστατικού του Συλλόγου μας και των σχετικών αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι έχει δρομολογηθεί η εκτύπωση του Λαογραφικού Τεύχους για το Εξωκκλήσι της Αγίας Γέννησης, ένα εξαιρετικό έργο του συγχωριανού μας Αλέκου. Ε. Φλωράκη που το διέθεσε αφιλοκερδώς για την έκδοσή του από τον Σύλλογό μας, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ευελπιστώντας ότι θα είναι έτοιμο προς διάθεση κατά την εκλογική διαδικασία. Απόφαση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας είναι η δωρεάν διάθεση ενός τεύχους ανά σπίτι Μελών του Συλλόγου μας. Αν κάποιο Μέλος ή οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος θελήσει να προμηθευτεί κάποιο τεύχος, πέρα από την ανωτέρω προσφορά του Συλλόγου, είναι δυνατή η προμήθεια αυτή με την καταβολή μικρού συμβολικού αντιτίμου 5€ ανά τεύχος.  
Ευχόμαστε κάθε καλό σε σας και τις οικογένειές σας, με υγεία και αγάπη να διάγουμε τις Άγιες τούτες μέρες της Λαμπρής, και το Άγιο Φως της Αναστάσεως του Κυρίου να φωτίζει το δρόμο και τις πράξεις μας.       

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου,
Ο Πρόεδρος
  
Η Γενική Γραμματέας



Νίκος Γ. Μπουλαξής
Κική Α. Λάσκαρη





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου