16 Φεβ 2014

Πρόσκληση στον Αποκριάτικο Χορό 2014 του Συλλόγου





Πρόσκληση στον Αποκριάτικο Χορό 2014 του Συλλόγου




Αγαπητα Μέλη του Συλλόγου μας,

Τηρώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, ο Σύλλογός μας διοργανώνει και φέτος τον Αποκριάτικο χορό του, τόσο στην Αθήνα όσο και στο χωριό μας, και με χαρά σας προσκαλεί να τιμήσετε τις εκδηλώσεις και να μας δοθεί έτσι η ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να διασκεδάσουμε και να πάρουμε κουράγιο για τη συνέχεια. 
 
Στην Αθήνα, ο χορός θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο οινογευσίας «Ψαρονέφρι», Λεωφ. Κύμης & Πέλικα 64, σύνορα Πεύκης - Ηρακλείου, (βλ. σχέδιο παρακάτω), την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 το μεσημέρι, από τη 1:00 μ.μ. μέχρι ... όσο αντέξουμε. Θα μας διασκεδάσουν συγκροτήματα του παραδοσιακού νησιώτικου τραγουδιού, με τη συμμετοχή Ναξιωτών καλλιτεχνών, απολαμβάνοντας ένα εξαιρετικό μενού με ψαρονέφρι στην κορυφαία ειδική συνταγή του καταστήματος, ή άλλο πιάτο της ώρας που επιθυμεί καθένας. Τιμή πλήρους μενού με φαγητό, ποτό (κρασί χύμα και αναψυκτικά) και ελεύθερο χορό: 16€ κατ’ άτομο.

Στις Εγκαρές, θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα της Στέλλας Καπετανάκη, την τελευταία Κυριακή των Αποκριών (Κυριακή της Τυρινής) 2 Μαρτίου 2014, από 9:00 μ.μ. μέχρι το πρωί.... με συγκροτήματα του παραδοσιακού νησιώτικου τραγουδιού, με τη συμμετοχή Ναξιωτών καλλιτεχνών, σε ένα παραδοσιακό πανηγύρι με χορό και διασκέδαση μαζί με τους «Κορδελάτους» του χωριού μας. 
 
Η παρουσία σας θα είναι εξαιρετική τιμή για μας και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Με τις θερμότερες ευχές μας για καλές Απόκριες και καλή Σαρακοστή, 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου,


Ο Πρόεδρος

Η Γενική Γραμματέας


Νίκος Γ. Μπουλαξής
Κική Α. Λάσκαρη









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου