7 Νοε 2011

Ξεκίνησε η διαδικασία αξιολόγησης στο ΚΕΔΔΥ Νάξου


Το ΚΕΔΔΥ Νάξου, ενημερώνει γονείς και εκπαιδευτικούς μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την αξιολόγηση μαθητών στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ) Νάξου. Διαβάστε τη διαδικασία για την υποβολή αίτησης για αξιολόγηση...
 Διαδικασία αίτησης για αξιολόγηση
 
Η διαδικασία υποβολής αίτησης από τους γονείς / κηδεμόνες για αξιολόγηση μαθητή έχει ως εξής:
 
α) Μελετούν προσεκτικά τις πληροφορίες που παρέχονται στις ιστοσελίδες μας (http://keddy-naxou.kyk.sch.gr/) για τις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και συζητούν προηγουμένως με τον εκπαιδευτικό ή τους εκπαιδευτικούς του παιδιού τους για την αναγκαιότητα αξιολόγησής του από το ΚΕΔΔΥ.
 
β) Αν τα στοιχεία δείχνουν ότι το παιδί τους εμφανίζει ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, δηλαδή για έναν ή περισσότερους λόγους συναντάει δυσκολίες στη μάθηση, εκτυπώνουν την ανάλογη από τις παραπάνω αιτήσεις, συμπληρώνουν προσεκτικά όλα τα απαραίτητα στοιχεία και υπογράφουν την αίτηση.
 
γ) Αποστέλλουν την αίτηση αξιολόγησης στο ΚΕΔΔΥ Νάξου
 
με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΚΕΔΔΥ Νάξου, Εγγαρές Νάξου (κτίριο Δημ. Σχολείου), Τ.Κ. 84300, Νάξος
με  φαξ στον αριθμό: 22850 62335
ή την υποβάλλουν αυτοπροσώπως στο ΚΕΔΔΥ.

δ) Επικοινωνούν με το ΚΕΔΔΥ για επιβεβαίωση της λήψης της αίτησης και παραλαβή αριθμού πρωτοκόλλου.
 
ε) Ειδοποιούνται εγκαίρως από το ΚΕΔΔΥ για τον ακριβή χρόνο (ημερομηνία και ώρα) της συνάντησης.
 
Οι αξιολογήσεις θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τη σειρά πρωτοκόλλησής τους. Σε περιπτώσεις που τίθεται αποκλειστική προθεσμία για υποβολή αξιολογήσεων, όπως για παράλληλη στήριξη ή συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι αντίστοιχες αιτήσεις είναι δυνατό να εξετάζονται κατά προτεραιότητα.
 
πηγή:  http://www.naxos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου