9 Αυγ 2011

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Αυγούστου 2011


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΓΚΑΡΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ:
3 Αυγούστου 2011
“Ο Άγιος Τρύφων”



Ανοίξεως 3-5, Γαλάτσι, Τ.Κ. 111 47,



Τηλ/FAX: 210 2220901, Κιν. 6973029400





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Αυγούστου 2011

1. Εκδήλωση Δεκαπενταύγουστου
Ο Σύλλογος των Απανταχού Εγκαριτών Νάξου, πιστός στην παράδοση, διοργανώνει και φέτος το παραδοσιακό πανηγύρι – νησιώτικο γλέντι του Δεκαπενταύγουστου στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Εγκαρών. Καλεσμένος εφέτος ο κορυφαίος στο βιολί Νίκος Χατζόπουλος με την ορχήστρα του, που μαζί με τον Λευτέρη Βαζαίο θα μας ταξιδέψουν σε ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι με νησιώτικη παραδοσιακή μουσική και τραγούδια.
Ας απολαύσουμε όλοι μαζί τη μοναδική βραδιά, με πλούσιο φαγητό και χορό μέχρι το ξημέρωμα, με προσιτές τιμές και εισιτήρια εισόδου ειδικά σχεδιασμένα για την τρέχουσα δύσκολη περίοδο, για να μείνει μια ακόμα γλυκιά ανάμνηση από τις όμορφες και ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές στο χωριό μας.

2. Εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου
Το επόμενο βράδυ της Τρίτης 16 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Εγκαρών εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου (τον Μάιο του 1961). Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια σύντομη ιστορική ανασκόπηση από τη ζωή και τη δράση του Συλλόγου, αναφορά στα τρέχοντα θέματα, προβολή παλιών φωτογραφιών και video από δραστηριότητες του χωριού, κλπ.
Επίσης, θα πραγματοποιηθεί “διαγωνισμός” γλυκού, και για το λόγο αυτό καλούμε όσες και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, να φτιάξουν το γλυκό της επιλογή τους. Η κριτική επιτροπή, με απολύτως “αντικειμενικά” κριτήρια, θα αναδείξει το καλύτερο κατά την κρίση της γλυκό της βραδιάς. Στον νικητή θα απονεμηθεί συμβολικό έπαθλο. Είναι αυτονόητο ότι σε έναν τέτοιο “διαγωνισμό” σημασία έχει η συμμετοχή.  Η βραδιά θα κλείσει με μουσική και χορό. Έναρξη της εκδήλωσης 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για να δοθεί η δέουσα αίγλη στις ιστορικές εκδηλώσεις του χωριού μας.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου