2 Ιουλ 2011

Ο Σύλλογος Γαληνιωτών καταγγέλλει

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Γαληνιωτών "Παναγία η Αταλιώτισσα", καταγγέλλει, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, "την καθεστωτική συμπεριφορά του Δημάρχου κ. Μανόλη Μαργαρίτη, τη γνωστή και καταγγελθείσα από πολλούς προκλητική και εριστική συμπεριφορά του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Φώτη Μαυρομμάτη ,για την παράνομη απόφαση συνεδρίασης κεκλεισμένων των θυρών, που λήφθηκε μυστικά και όχι δημόσια όπως έπρεπε και μάλιστα με την καθολική αποχώρηση της αντιπολίτευσης , καταγγέλλοντας τον Δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη για την μεθόδευση της παρουσίας της Ελληνικής Αστυνομίας στο Δημοτικό Μέγαρο, φέρνοντας στις μνήμες μας νοοτροπίες χούντας".
"Αλήθεια τι φοβήθηκαν το λόγο μας ή τα επιχειρήματα μας; Γιατί τίποτα άλλο δεν είχαμε. Χρειάζονταν γι αυτά Αστυνομική προστασία;", λένε από το Σύλλογο Γαλήνης


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΛΗΝΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΣ 30/06/2011
ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΑΤΑΛΙΩΤΙΣΣΑ
Δ.Δ.ΓΑΛΗΝΗΣ Δ. ΝΑΞΟΥ
ΑΦΜ 999348207 ΔΟΥ ΝΑΞΟΥ


ΠΡΟΣ: ΜΜΕ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανόλη Μαργαρίτη και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαυρομάτη Φώτη, που με την απαίτηση τους , η Ελληνική Αστυνομία διατάχθηκε να εμποδίσει το Ναξιακό Λαό να παρακολουθήσει την συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου της 29/06/2011 καθώς στα θέματα συμπεριλαμβανόταν και
η Λήψη απόφασης για κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων για την υλοποίηση του έργου: "Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α) νήσου Νάξου", διασφαλίζοντας την μυστικότητα της συνεδρίασης τους.
Καταγγέλλουμε , την καθεστωτική συμπεριφορά του Δημάρχου κ. Μανόλη Μαργαρίτη, τη γνωστή και καταγγελθείσα από πολλούς προκλητική και εριστική συμπεριφορά του Προέδρου του Δημ. συμβουλίου κ. Φώτη Μαυρομματη ,για την παράνομη αυτή απόφαση που λήφθηκε μυστικά και όχι δημόσια όπως έπρεπε και μάλιστα με την καθολική αποχώρηση της αντιπολίτευσης , καταγγέλλοντας τον Δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη για την μεθόδευση της παρουσίας της Ελληνικής Αστυνομίας στο Δημοτικό Μέγαρο, φέρνοντας στις μνήμες μας νοοτροπίες χούντας.

Αλήθεια τι φοβήθηκαν το λόγο μας ή τα επιχειρήματα μας? Γιατί τίποτα άλλο δεν είχαμε. Χρειάζονταν γι αυτά Αστυνομική προστασία? Εμείς θέλαμε να παραβρεθούμε και να παρακολουθήσουμε την συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου, δεν γνωρίζαμε ότι ο Δήμος Νάξου λειτουργεί καθεστωτικά, κατά το δοκούν.
Εμείς προσπαθούμε ο Ναξιακός Λαός να μάθει την αλήθεια, ζητούμε να προστατέψουμε την Υγεία και το μέλλον των παιδιών του Νησιού μας. Προφανώς ο Δήμαρχος Νάξου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν ενδιαφέρονται ούτε για τις ζωές μας ούτε για την ανάπτυξη του τόπου μας. Τι τελικά εξυπηρετούν?
Ας μη μας πουν τα συμφέροντα του Νησιού, γιατί τότε ή όλοι εμείς δεν είμαστε Ναξιώτες ή Αυτοί δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντα μας και πρέπει να λάβουν την απάντηση που τους χρειάζεται και αρμόζει.

πηγή: http://www.naxos-news.gr/?aid=6484

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου