22 Μαΐ 2011

Έγιναν οι εκλογές του Συλλόγου μας...


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 22-5-2011 οι εκλογές του συλλόγου μας σε Αθήνα και Εγκαρές με απόλυτη επιτυχία και με τη μεγαλύτερη έως σήμερα συμμετοχή, αφού ψήφισαν συνολικά 303 άτομα.
Σύμφωνα με την πρώτη καταμέτρηση, από την εφορευτική επιτροπή, ανακοινώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου στην Αθήνα
Ονόματα
Ψήφοι από Αθήνα
Ψήφοι από Εγκαρές
Σύνολο
Μπουλαξής Νικόλαος του Γεωργίου
119
59
178
Αρσένης Σπυρος
103
68
171
Μπουλαξής Δημήτριος
110
56
166
Λάσκαρη Αγγελική (Κική)
105
46
151
Μπουλαξής Νικόλαος του Κίμωνα
84
50
134
Μάρκου Σωτήριος
74
33
107
Καπετανάκης Δημήτριος
77
26
103
Λιανός Ιωάννης
59
42
101
Μικές Ιάκωβος
46
37
83

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου στη Νάξο
Αντύπας Χαράλαμπος
90
75
165
Λάσκαρης Κώστας
105
38
143
Μαχαιριώτης Μιχάλης
86
49
135
Καπετανάκη Κατερίνα
73
52
125
Κουνάδη Ματούλα
69
49
118
Λεγάκης Χρήστος
59
57
116
Λιανού Όλγα
61
44
105
Τρανουδάκης Δημήτριος
46
28
74

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Κορρές Απόστολος
Φακίνος Απόστολος  
Φλωράκης Ματθαίος

Εκλέγονται για το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, από το ψηφοδέλτιο της Αθήνας οι πέντε (5) πρώτοι και από το ψηφοδέλτιο των Εγκαρών οι τέσσερις (4) πρώτοι κατά σειρά.

Τα συγχαρητήρια μας στις Εφορευτικές Επιτροπές για την άψογη διεξαγωγή των εκλογών.

Τα συγχαρητήρια μας, επίσης, στους εκλεγέντες και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που τους περιμένει.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας

2 σχόλια:

  1. να χαιρεσται την εφορευτικες επιτροπες οι ανθρωποι αυτοι καθορισαν τα αποτελεσματα των εκλογων......οποιους θελανε ψηφιζανε τους υπολοιπους τους διωχνανε.....απορω πως δεν τους εχει ανακαλυψει το ΠΑΣΟΚ για να τους χρισημοποιησει στις εκλογες που ερχονται..... ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΓΓΑΡΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου, κατ’ αρχήν καλό θα ήτανε, αν θέλεις να καταγγείλεις κάτι να το κάνεις επώνυμα και όχι ανώνυμα.
    Θα σου πω λοιπόν τα εξής:
    Το αποτέλεσμα των εκλογών καθορίστηκε από τα μέλη που ψήφισαν και όχι από την εφορευτική επιτροπή, η οποία επαναλαμβάνω έκανε άψογα τη δουλειά της, τηρώντας στο ακέραιο τις διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό του Συλλόγου. Άλλωστε οι διαφορές στους ψήφους μεταξύ των εκλεγέντων είναι ξεκάθαρες.
    Η επιτροπή, αφού έκανε αρκετές ημέρες πριν τις εκλογές, όπως όφειλε, έλεγχο για τα εγγεγραμμένα μέλη και τα μέλη που ήταν ταμειακώς εντάξει, εφάρμοσε την ημέρα των εκλογών το καταστατικό, σύμφωνα με το οποίο δικαίωμα ψήφου είχαν μόνο οι νομίμως εγγεγραμμένοι και οι έχοντες πληρώσει τις ετήσιες εισφορές τους.
    Αν λοιπόν κάποιοι θυμήθηκαν τον σύλλογο την ημέρα των εκλογών είναι λογικό ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν εγγραφή εκείνη την ημέρα, αφού δεν υπήρχε Διοικητικό Συμβούλιο για να την κάνει. Χωρίς να είναι εγγεγραμμένα μέλη δεν επιτρέπεται να ψηφίσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.
    Παρ’ όλα αυτά, αν δεν σε καλύπτω με όσα γράφω και υπάρχει κάποια συγκεκριμένη παρατυπία που θέλεις να καταγγείλεις, ο Σύλλογος είναι εδώ για να σε ακούσει και να δώσει λύση στο θέμα.
    Θα σε παρακαλούσα όμως να αφήσεις τα κόμματα μακριά από το Σύλλογο. Στη μεγάλη ιστορία του, ευτυχώς, κανένα κόμμα δεν κατάφερε να τον κομματικοποιήσει και να διασπάσει τα μέλη του. Πάντα λειτουργούσε και ενεργούσε με βάσει το καταστατικό του, με στόχο το καλό του Συλλόγου, όλων των μελών του και του χωριού, ανεξαρτήτως κομμάτων. Βέβαια υπάρχουν και μερικοί, χωρίς μυαλό, που φοράνε παρωπίδες και θέλουν να τα βλέπουν όλα κομματικά. Θα τους παρακαλούσα να αφήσουν έξω από το Σύλλογο τις προσωπικές κομματικές τους επιδιώξεις.
    Ο Σύλλογος δεν είναι το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο και το ποιο κόμμα ψηφίζει ο καθένας, είναι τα εκατοντάδες μέλη του, που τον κρατάνε ζωντανό εδώ και πενήντα χρόνια και υπηρετούν τους σκοπούς του που ήδη σου ανέφερα.
    Αντί λοιπόν να εκτοξεύεις κατηγορίες και να δημιουργείς εντυπώσεις ανώνυμα, μπορείς να έρθεις στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου οι οποίες είναι ανοιχτές για όλους και να εκφράσεις επώνυμα τις όποιες αντιρρήσεις σου, σκέψεις ή προβληματισμούς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή